• Naturalny olejek eteryczny jałowcowy

Symbol: ETJA32
11.97
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24h-48h
Cena przesyłki 12.99
Poczta Polska 12.99
Paczkomaty InPost 12.99
Kurier 15.99
Dostępność Mało
Waga 0.15 kg

Zamówienie telefoniczne: 517 428 406

Zostaw telefon

Olejek jałowcowy (Juniperus Communis Oil) jest otrzymywany z owoców oraz igieł jałowca pospolitego. Ma przyjemny, drzewny zapach. Doskonale sprawdza się w pielęgnacji przetłuszczającej się skóry. Działa ściągająco, oczyszczająco i przeciwzapalnie. Zapobiega powstawaniu wyprysków i zmian zapalnych. Zwęża pory, oczyszcza skórę z wągrów, reguluje poziom sebum. Ujędrnia i wygładza skórę, wspomaga leczenie cellulitu. Rozjaśnia, pobudza i wzmacnia umysł. Łagodzi bóle głowy.  Jest stosowany przy bólach menstruacyjnych, przy reumatyzmie i artretyzmie. Stosowny do płukania jamy ustnej, niweluje nieprzyjemny oddech.

Działanie:

- oczyszcza skórę
- działa ściągająco i przeciwzapalnie
- ujędrnia i wygładza skórę
- łagodzi bóle głowy
- odświeża oddech

Zalety:

- 100% naturalny olejek eteryczny z owoców oraz igieł jałowca pospolitego

Stosowanie:

- płukanka jamy ustnej
- dodatek do kosmetyków o działaniu ujędrniającym
- kąpiele aromateraupetyczne
- masaż relaksacyjny
- odświeżanie powietrza

Ważne: olejki eteryczne aplikowane bezpośrednio na skórę mogą powodować reakcje alergiczne. Dlatego należy rozcieńczać je z olejami roślinnymi. Jeśli olejek ma być stosowany punktowo, należy wcześniej zrobić próbę uczuleniową.


Skład: Juniperus Communis Oil. Zawiera: limonene - wytrąca się naturalnie.

Szczegóły

Pojemność: 10 ml

Kraj producenta: Polska

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie